Trevligt sällskap

Nice young man Jag stiger upp tidigare här än jag brukar göra hemma i Sverige. Men visst är det sent ändå – kvällsmänniska och sjusovare som jag är. Medan det regnade fixade jag en hel del. Läste en artikel om att ungdomarna lämnar facebook för de tycker föräldrarna är pinsamma ha ha. Vart tar de vägen då? Jo till Instagram och Tumblr. Instagram finns blogfia på och nu har hon fixat in sig på Tumblr också. http://blogfia.tumblr.com/

Så fort regent slutat så gick jag och min Canon ut på jakt. Satte mig på en bänk på Déak Tér – knutpunkten i Budapest. Snart fick jag sällskap av en jättetrevlig ung man. Han är student och läser ekonomi. Vi pratade om om en hel del och jag tänkte att “detta kanske är något för Mathilda” (mitt barnbarn). Han var ju så himla trevlig. Tyvärr hade han flickvän och till slut – men lite sen – kom hon och han försvann snabbt. Men ryggen hann jag fånga.

Mysig middag med Käraste Syster Min på Lugás och sedan kaffe hemma hos mig. En riktigt bra dag idag – förutom att Min Käraste åkte hem.

Advertisements

One thought on “Trevligt sällskap

THANKS for stopping by! Wishing you all the best!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s